Drinkzak hardlopen
14,99 €*

Reviews on

Drinkzak hardlopen

3.7 / 5 15 beoordeling
11 gebruikers bevelen dit product aan
  • 60 of ouder
    05 Oktober 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Drinktas running is ongeschikt
    100

    De drinktas running is niet geschikt om mee te hardlopen.
    De ban die voorlangs vastgemaakt wordt zit veel te hoog.
    Daardoor heb je hem op je hals en dat smoort je afben is bovendien pijnlijk op den duur.
    Dus voor mij is die totaal ongeschikt en zal hem nooit dragen tijdens het hardlopen

    Antwoord :

    Beste Jan,

    Hartelijk bedankt voor het schrijven van een review over de hydratatietas van Kalenji.
    Wat vervelend om te horen dat de band van de tas zo hoog zit, waardoor deze tegen de hals aan komt.
    Ik begrijp dat dat erg vervelend zal voelen en dat de tas daardoor voor jou niet geschikt is om te gebruiken tijdens het hardlopen.
    Ik zal deze feedback dan ook doorgeven aan de productmanager van Kalenji, zodat dit verder uitgezocht kan worden. Zo zorgen we er voor dat iedereen met veel plezier van onze producten gebruik kan maken!
    Wellicht is de volgende tas er wel 1 die je zou kunnen gebruiken. De bovenste band van deze tas zit lager, waardoor deze niet tegen de hals aan zal komen.
    Mocht je het nog niet gedaan hebben, wil ik je er graag op wijzen dat je de tas kan retouneren. Dit kan in 1 van onze winkels, of door een retour aan te maken op je account op decathlon.nl.
    Je kan er dan voor kiezen om je geld terug te krijgen, en eventueel door bij te betalen, de andere rugtas te bestellen.
    Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik het graag.
    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

    Jan find this answer useful

  • 07 Juli 2016
    That review has been deposited on this product version
    Nice bagage goodwill fit

    First run with the bag was good and without problems. I also ordered the two liter bladder and it fits inside this bag.
    It's light weight and tightly fits my body.

    I am very pleased with the bag

  • Vrouw
    40-49
    27 Juni 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    drinktas
    Blijft goed zitten Kost wat tijd om uit te vogelen hoe de tas om moet

    Zou wat meer opbergruimte willen.

  • Vrouw
    30-39
    27 Mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne rugzak
    Klein, makkelijk in gebruik Weinig opbergruimte

    Erg blij met mijn aankoop.
    Ook zonder het Drink systeem erg fijn.

  • Vrouw
    20-29
    20 Mei 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima
    licht water word wel warm niet heel erg

    het product is zeer licht en makkelijk op de rug te doen. tijdens het rennen heb ik niet het gevoel dat ik hem om heb dus ideaal.

  • Man
    30-39
    29 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Drinktas
    Comfortabel een liter water meenemen

    Rietje was behoorlijk lang dus die heb ik ingekort
    en tevens zijn de straps ook heel lang waardoor ze wat heen en weer flapperen
    uiteraard ook makkelijk op te lossen

  • Man
    30-39
    14 Maart 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Kalenji rugzak
    Zit goed, zit niet in de weg tijdens het rennen De waterzak was na de eerste keer rennen al lek.

    Het is dan wel een betaalbaar model, maar ik had op iets meer kwaliteit gehoopt. Jammer, want de rugzak zelf zit uitstekend!

    Antwoord :

    Beste Marijn,

    Hartelijk bedankt voor je review op de waterrugzak van Kalenji.
    Het is goed om te horen dat de rugzak qua pasvorm erg goed bevalt.
    Het mag natuurlijk niet gebeuren dat de waterzak na 1x gebruiken lek is.
    Ik wil je er dan ook graag op wijzen dat de rugzak geretouneerd kan worden, zodat je een nieuwe kunt ontvangen.
    Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik het graag.


    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    20-29
    17 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Kalenji Rugzak 1L Waterzak
    Goede pasvorm, maakt verwachtingen waar. Niets

    Ik heb deze rugzak nu vier keer gebruikt op een duurloop van ongeveer 20 km. De inhoud van de waterzak is dan perfect voor mij en ook de pasvorm is ideaal (vrouw, 1.64, borstband zit perfect. Iets wat je ook nog niet altijd ziet).

    De inhoud van de rugzak verder is ideaal voor wat ik meeneem; wat contant geld, een mobiel en een ov-kaart. Verder kan ik nog een muts en handschoenen kwijt in de rugzak, wat ook fijn is.

    Ik stop gels in de schouderbanden aan de voorkant. Aan elke kant één, dus als je snel en handig bij je gels wilt kunnen en je neemt er meer dan twee mee, dan zou ik een andere rugzak overwegen.

    Mijn waterzak lijkt wat te lekken, maar dat is eerder een minpunt van mijn product specifiek, dan een minpunt aan deze rugzak. Daarom 5/5.

  • Man
    50-59
    25 September 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Rugzak hydratatie running
    gewicht, past ook 2 liter zak in, zakt af, slang schiet soms los

    Krijg hem niet goed ingesteld. Hij zakt op de rug waardoor de borstband erg dicht bij de keel komt. De drink slang schiet af en toe los.
    Je voelt hem bijna niet tijdens het lopen en de waterzak klots niet. De waterzak is ook heel gemakkelijk schoon te maken zonder hulpmiddelen.

  • Man
    50-59
    02 September 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Kalenji Drinkrugzak
    soepel materiaal; 1L water draagt makkelijk geen uitleg over hoe drinkfunctie werkt

    Juist het drinken is essentieel, echter hoe je de drinktuit gebruikt en hoe je die bevestigt tijdens het lopen staat nergens beschreven (ook niet op internet). Na lang zoeken en advies te hebben gevraagd aan een kennis die de drinkzak ook had, kwam ik er pas achter.
    Verder zou er onderaan de hengsels van de rugzak ook nog wel een bevestigingsclip mogen zitten; dit omdat de rugzak -vooral in het begin als de drinkzak vol is- nog behoorlijk kan schudden. Nu heb ik provisorisch de bandjes van de verstelclips aan elkaar geknoopt waardoor ie gelukkig wel goed blijft zitten. En tenslotte iets van uitleg over het reinigen zou welkom zijn. Want het lijkt me niet echt hygienisch dat er na afloop water/vocht blijft zitten in de slang en de zak. Maar verder is het een geweldig product omdat je snel en op ieder gewenst moment kan drinken!

NAAR BOVEN