Tubes voor hardlopen Kanergy zwart/rood
19,99 €*

Reviews on

Compressietubes Kanergy zwart

4.5 / 5 8 beoordeling
7 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    40-49
    28 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Wat een uitvinding
    Pasvorm, Prijs, Resultaat --

    Aangezien ik veel last van m'n enkels had tijdens hardlopen was ik op zoek naar een remedie, uiteindelijk bij deze uitgekomen en wat een wereld van verschil. Geen last meer en kan nu eindelijk het hele trainingsprogramma voltooien zonder een week uitval.

  • Man
    60 of ouder
    02 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    KALENJI compressiekousen
    Steun en geen kramp meer geen

    Als ik dit geweten had, had ik ze veel eerder aangeschaft!
    grote klasse, geen kramp meer in mijn kuiten.

  • 19 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Super!

    Last van een pijnlijke knieholte en kuit. Door het dragen van de tube, een stuk minder last!

  • Vrouw
    20-29
    03 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Super compressie tubes
    Comfortabel, mooi om te zien, voldoende compressie Geen

    Deze compressie tubes zijn ontzettend fijn! Ze zitten strak, maar niet té strak. Ze hebben een mooi design en ze werken ook echt.
    Ze zitten comfortabel en voelen aan als een soort extra "steun" tijdens het hardlopen. Ik raad ze beslist aan.

    Wat betreft de juiste maat kiezen: dit staat op de verpakking:
    Omtrek onderbeen op het dikste gedeelte =
    30-34cm -> Maat S
    34-38cm -> Maat M
    38-42cm -> Maat L

    Overigens zou ik volgens het bovenstaande schema in de maat M vallen, maar ik heb S gekozen en die zitten eigenlijk helemaal prima. Dus als je een grensgeval bent zoals ik, dan kun je beter een maatje kleiner nemen.

  • 18 Juli 2016
    That review has been deposited on this product version
    top product

    Dit is een echte aanrader! Gewoon top

    Antwoord :

    Beste Nicholas,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Kanergy compressie tubes.
    Met plezier stel ik vast dat deze aan al je verwachtingen voldoen.
    Nog veel loopplezier gewenst en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    02 April 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Goed
    Voldoende compressie Goed kijken hoe je ze moet aandoen

    Op advies van de arts gekocht om te kijken of ze tegen "zware benen" gevoel helpt. En ze werken prima

  • Man
    60 of ouder
    21 Maart 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Tubes
    Voldoen prima an de verwachting Geen

    Gebruik deze tot nu toe na de training. Het dragen bevorderd het herstel.

  • Vrouw
    40-49
    29 Februari 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    lage compressie
    leuke kleur De compressie is lager dan bij andere compressies

    Ik heb van meerdere merken in gebruik en deze geven de minste compressie.

    Antwoord :

    Beste Bianca,

    Hartelijk bedankt voor je review op de Kanergy compressiekousen van Kalenji.
    Wat jammer om te horen dat het product niet heeft kunnen voldoen aan je verwachtingen. Ik zal de door jou gegeven feedback dan ook doorgeven aan onze productmanager. Dan kan bij de ontwikkeling van een nieuw model hier rekening mee gehouden worden.
    Ik wil je er graag op wijzen dat je de compressiekousen kunt retouneren. Dit kan in een van onze winkels.
    Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik het graag.



    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

NAAR BOVEN