Boxer hardlopen heren Bodyskin oranje blauw
Vanaf
11,99 €*

Reviews on

Boxer Bodyskin oranje/blauw

4 / 5 9 beoordeling
6 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    50-59
    03 November 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Flinke prijsstijging
    Comfort sterk Te duur

    Vooraf geweldige boxer short ik heb al vele shorts geprobeerd maar deze gaan echt lang mee, zitten geweldig ,en waren niet duur , en daar zit nu het minpuntje nou ja minpuntje een prijsstijging van 100 % vind ik best veel.
    Betaalde altijd 10 euro voor 2 broekjes en nu dus 10 euro per stuk.
    Jammer vind ze nu te duur dus koop ze niet meer.

  • Man
    50-59
    28 Oktober 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    loop ondergoed
    50

    Was wat sceptisch over kunstof ondergoed ten opzichte van katoene versies maar moet zeggen dat je aardig draag blijft.

  • 24 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Naden laten bij meerdere boxers los

    Fijn boxershort maar helaas laat na 5/6 keer gebruik een van de naden los vaak in de lies(3x). Dit maakt de boxershort niet handig om te gebruiken bij sport.

    Antwoord :

    Beste Dennie,

    Hartelijk bedankt voor het schrijven van een review over de bodyskin boxershort van Kalenji. Dit helpt ons om de kwaliteit constant te verbeteren.
    Het mag natuurlijk niet gebeuren dat na een paar keer gebruiken een aantal naden los gaan zitten.
    Ik wil je er graag op wijzen dat je de boxer kan retouneren in 1 van onze winkels of door een retour aan te maken via je account op decathlon.nl
    Je kan er dan voor kiezen om een nieuwe te ontvangen of om je geld terug te krijgen.
    Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik het graag.
    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

    Dennie find this answer useful

  • Man
    60 of ouder
    18 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Slecht zittend
    Prettige stof Stof kruipt omhoog. irritant in de lies.

    Ik was heel tevreden met de oude serie van 5 jaar geleden. Met de oude serie heb ik lange rugzak wandelingen gemaakt en lange fietstochten. Deze nieuwe serie blijven de broekspijpen niet op hun plaats. De broekspijpen kruipen omhoog. Ik moet ze steeds omlaag trekken. Irritant in de lies,

    Antwoord :

    Beste Jan,

    Hartelijk bedankt voor het schrijven van een review over de hardloopboxer Bodyskin van Kalenji.
    Wat vervelend om te horen dat de pijpen van de boxer constant omhoog kruipen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.
    Ik zal de door jou gegeven feedback dan ook doorsturen aan Kalenji, zodat dit probleem opgelost kan worden.
    Als je wilt, kan het de boxers retouneren en je geld terug krijgen.
    Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik het graag.

    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

  • Man
    17 Augustus 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Bodyskin boxer

    Zit goed, naar kruipt wel omhoog

    Antwoord :

    Beste Erwin,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Bodyskin boxer
    Met plezier stel ik vast dat deze je wel kan bekoren.
    Het omhoog kruipen van boxers is een veel voorkomend probleem. Onze productontwikkelaars doen er alles aan om een boxer te ontwerpen waarbij dit zo min mogelijk gebeurd. Het is jammer dat dit bij jou wel gebeurd. Indien je hierdoor niet meer tevreden bent over het product, aarzel dan niet om gebruik te maken van onze 100% "niet tevereden, geld terug" garantie op alle Kalenji producten.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,
    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Man
    30-39
    16 Augustus 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Echt heerlijk

    Als een 2e huid.

  • Man
    40-49
    01 Juli 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Uitstekend zittend
    Zit als gegoten

    Zit echt heel goed en netjes. Bij de pijpjes zit onderaan een strip waardoor de pijpjes niet naar boven kruipen. Hij is verder ook prima pasmaat.

  • Man
    30-39
    03 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Kruipt alsnog op tijdens hardlopen
    Fijn dun materiaal Siliconenband is te smal om goed op de plek te hou

    Je moet een vrij grote maat bestellen om hem goed te laten zitten. Anders kruipt broekje snel op en randje krult dan om

  • 02 Maart 2016
    That review has been deposited on this product version
    Super fijn

    Ze zitten echt goddelijk, kan niet wachten tot meer kleuren uit komen

NAAR BOVEN