Bottle belt 2 drinkflesjes van 250 ml
17,99 €*

Reviews on

Bottle belt 2 drinkflesjes van 250 ml

4.2 / 5 10 beoordeling
8 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    40-49
    13 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Goede band, goede flesjes, matig vakje.
    Zit prima. Goede flesjes. Opbergvak met scheiding. Vocht in het opbergvak.

    De band zit goed en is makkelijk te verstellen. De flesjes zijn zelfs erg goed. Ze zijn op een goede manier stevig waardoor je ze makkelijk kan vasthouden zonder er per ongeluk in te knijpen, maar als je wel wilt knijpen gaat dat ook makkelijk. Je moet wel de lusjes gebruiken want anders kunnen de flesjes er uit kruipen als ze leeg zijn. Maar daar zijn die lusjes ook voor.

    Waarom dan toch matig? Het opbergvak. De maat is prima, groot genoeg voor een telefoon sleutels en gels. Er zit zelfs een scheidingswand in waardoor je je sleutels en telefoon kan opbergen zonder dat je krassen op je scherm krijgt.
    Maar. Ik ben een hevige zweter en ik heb een paar langere runs (1,5-2 uur) en dan wordt het opbergvakje nat van binnen. Als het nat is van binnen dan geeft het ook af. Zwarte strepen op mijn telefoon. Die zwarte strepen die veeg je zo weg, maar ik ben toch niet zo blijf als mijn telefoon daar 2 uur in een zeer vochtige omgeving zit. Er zaten zelfs druppels op.
    Volgens mij transporteerd het materiaal van het scheidingswandje het zweet want voor en achter lijken goed waterdicht te zijn.

    Dus, prima belt maar als je dingen meeneemt die niet tegen vocht kunnen, doe ze even in een plastic zakje,

  • Man
    50-59
    24 Juni 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    drinkflesjes
    het gebruik is prettig en stevig in gebruik.

    het is pressies wat ik er van verwacht had.
    de riem moet wel goed aangetrokken .
    anders gaan de flesjes roteren .

  • Man
    40-49
    10 Mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Bottle belt
    goed draagbaar weinig last van de flesjes Wel of niet BPA vrij?

    Geen idee of de flesjes BPA vrij zijn?
    Mochten ze nu niet BPA vrij zijn?Dan ga ik op zoek naar een vervanger.

  • Man
    40-49
    22 April 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    bottle belt Kalenji
    stroeve doppjes en zit goed geen

    geen

  • Vrouw
    30-39
    25 September 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    niet superhandig
    voldoende opbergruimte draait rond

    Ik heb nog de versie met de gesp (geen kliksysteem) en je moet deze echt hard aanspannen (of hij draait de hele tijd rond uw middel) en eigenlijk zit dit een beetje in de weg. De gesp blijft ook niet mooi verticaal zitten maar trekt dus helemaal in de lengte van de band. Het is wel nog altijd beter dan met flesjes in de handen te moeten lopen.

  • Man
    50-59
    10 Augustus 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima
    alles geen

    Geen

  • Vrouw
    30-39
    05 Augustus 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Zeer handig
    Genoeg plaats voor mijn GSM (en zakdoek)

    Ik zocht een manier om mijn GSM mee te nemen tijdens het lopen, aangezien de armband die ik voordien gebruikte te klein was voor mijn nieuwe GSM, en het moeilijk was om tijdens het lopen het schherm te bedienen. Was het ook beu om mijn waterfles altijd in de hand te moeten houden. Dit lost beide problemen op, en de flesjes zijn groot genoeg voor de hoeveelheid water die ik tijdens het lopen drink.

  • Man
    30-39
    12 April 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    net groot genoeg voor mijn telefoon maar...
    groot vak, geen last van de groote band te elastisch, bandjes flessen te groot

    met een grotere telefoon (samsung s5) kon ik geen gewone telefoonarmband meer gebruiken, deze heupband is net groot genoeg voor mijn telefoon.
    maar de elastische band is tijdens het hardlopen niet meer te verstellen
    tevens zijn de lussen voor de flessen te groot tijdens het hardlopen blijven ze wel goed zitten maar als je zit of bukt kunnen de flesjes toch losschieten

  • Vrouw
    20-29
    23 Maart 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Riem Kalenji
    Zit comfortabel, zakt niet af tijdens het rennen. Geen.

    Ik zou deze riem sowieso aanraden voor mensen die rennen/lopen/hardlopen.
    Vind 'm erg handig, in het ritsje kan je je ID kaart kwijt, sleutel(s) pakje zakdoekjes evt..
    De drinkbussen zijn ook heel erg prettig en vallen niet eruit tijdens het rennen.
    Kortom; ik ben zeer tevreden over dit product :-) !!

  • Man
    50-59
    26 December 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Werkt!!
    Blijft goed zitten. Voldoende opbergruimte. Geen

    Zit prettig op de heup. Snel aan te spannen, indien het ietsjes te los raakt. Voldoende opbergruimte voor snack, sleutels en ID

NAAR BOVEN