Beha Sportance Power dames running zwart
34,99 €*

Reviews on

Beha Sportance Power dames running zwart

4.6 / 5 10 beoordeling
10 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    20 November 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    beste BH ooit voor grotere maat
    voldoende steun; brede, zachte schouderbandjes geen

    Ik verdraag geen beugels en dan is het niet makkelijk een BH (D/E-cup) te vinden die toch voldoende steun geeft. Hij is zo goed dat ik hem niet enkel draag bij het sporten.

    Antwoord :

    Beste Nadia,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Sportance Power loopbeha.
    Met veel plezier stel ik vast dat deze aan al je verwachtingen voldoet.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    60 of ouder
    15 November 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Sport Bh zit goed en ondersteund perfect.
    zit lekker ondersteunt ook bij grote maat goed geen

    Ondersteund ook bij mijn grote maat echt goed.

  • 50-59
    01 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede pasvorm
    Prima kwaliteit Geen

    Prima beha voor de ruitersport. Geeft veel extra steun tijdens het paardrijden en zit bijzonder comfortabel.

  • 12 Oktober 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Sportbeha

    Sportbeha zit comfortabel en geeft goede steun. Aanrader!

  • Vrouw
    50-59
    09 September 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    geweldig passend en sportend
    kwaliteit pasvorm prijs als het moet de bh is moeilijk aan te trekken

    Boven verwachting de prijs is laag dus dacht ik dat kan niet zitten en mooi blijven voor die prijs toch? Nou en of, zit lekker, comfortabel, blijft mooi ook na de was en sport zalig. Geeft meer dan voldoende steun.

  • Vrouw
    40-49
    11 Mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Ideale beha voor vrouwen met grote borsten
    Stevig en comfortabel, in grote maten verkrijgbaar

    Eindelijk een beha gevonden die een super goede ondersteuning biedt aan mijn (grote) borsten en die ook heel comfortabel zit!

    Antwoord :

    Beste Mvr. Van Speybroeck,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Sportance Power loopbeha.
    Het doet ons plezier te vernemen dat je eindelijk een goede sportbeha hebt gevonden.
    Ik hoop dat je er nog veel sportplezier aan beleeft.

    Sportieve groeten,
    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    13 Januari 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    super sport beha (F) voor smalle schouders!
    goede ondersteuning, zakt niet van de schouders geen

    Het allerbeste is het haakje waarmee de bandjes tussen de schouderbladen aan elkaar gezet kunnen worden. Het haakje is makkelijk te bereiken van bovenaf (het zit aan het ene ringetje en haakt aan het andere. Voor het eerst in mijn leven heb ik een beha die geen striemen of wonden vveroorzaakt en waarvan de bandjes die van mij schouders afschuiven!

  • Vrouw
    40-49
    07 Januari 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Kan beter
    Ring op rug = praktisch + vrij goede ondersteuning niet verkrijgbaar in 90C + uni-zwart bestaat niet

    * Het vorige gelijkaardige model van een 3-tal jaar geleden was iets beter: het ringetje achteraan om beide bandjes aan elkaar te bevestigen zat iets hoger en was daardoor makkelijker "bereikbaar". Nu zit dat ringetje iets lager en je moet al heel lenige schouders hebben om eraan te kunnen
    * Wel zijn de bandjes van dit model veel zachter en soepeler (andere stof mss?)
    * Jammer dat een uni-zwart model niet bestaat (zoals vroeger). Dat grijs erbij vind ik echt niet mooi :-/
    * het jammerst van al is dat dit model niet verkrijgbaar is in 90C (Franse maat)! Ik heb nu een 95C moeten nemen en die is eigenlijk te groot en ondersteunt niet helemaal zoals ik het gewoon was van het vorige model

  • Vrouw
    50-59
    12 November 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    ruuningbeha Kalenji
    goede maat, vooral bij kleinere omtrek en grotere geen tussenverbinding hoger t.g.v. bandjes met slu

    Graag zag ik nog een hogere sluiting met verbinding tussen de bandjes. Dit zou nog meer steun geven

  • Vrouw
    60 of ouder
    14 Augustus 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Sportance Power sport B H
    comfort tijdens het sporten prijzig

    Fijne B H , wel prijzig.

NAAR BOVEN