Beha First dames running koraalrood
5,99 €*

Reviews on

Beha First dames running koraalrood

4 / 5 13 beoordeling
10 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    50-59
    09 Oktober 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goede goedkope sportbeha
    de prijs, eenmaal aan, de pasvorm, absorbeert goed de maat valt iets kleiner uit.

    De beha zit erg strak, het is best lastig om de beha aan te doen maar eenmaal aan, zit hij comfortabel. Beetje strak maar dan zitten de dames ook goed verpakt tijdens het hardlopen.

  • Vrouw
    30-39
    22 Juni 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    bh
    zit heel fijn comfortabel

    je kan ook bij decathlon ook in pashokje pasen dan weet je dat je goede maat hebt

  • Vrouw
    40-49
    01 Juni 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed

    Comfortabel

    Antwoord :

    Beste Marc,

    Bedankt voor je review over de Kalenji top first.
    Het doet ons plezier te vernemen dat het product aan al je verwachtingen voldoet.
    Ik wens je nog veel sportplezieren tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    20-29
    21 Mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goed zittende bh
    stevige bh voor intensief sporten,prijs! over hoofd aantrekken

    een sport bh voor een hele lage prijs die toch voldoet

  • Vrouw
    12 April 2016
    That review has been deposited on this product version
    Veel kleiner dan de maat aangeeft
    goede ondersteuning valt veel kleiner uit dan de maat aangeeft

    Ik kocht een M, wat mijn gewoonlijke maat is, maar dit is veel te klein.

    Antwoord :

    Beste Jenifer,

    Bedankt voor je review over de Kalenji loopbeha First.
    Het klopt dat de maten voor dit product relatief klein uitvallen. Deze feedback is ook al doorgegeven aan het merk. Ondertussen werken zij volop aan nieuwe maattabellen. Aarzel uiteraard niet om je product om te ruilen in één van onze Decathlon winkels.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    01 Januari 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prijs kwaliteit;super!
    maximale steun zonder knellen geen

    ik weet niet hoe de duurzaamheid is op temijn,daarvoor heb ik de beha nog niet lang genoeg in gebruik

  • Vrouw
    30-39
    30 September 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Aanrader
    Blijft goed in vorm en elasticiteit blijft pima

    Prima om mee te sporten

  • Vrouw
    40-49
    11 September 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    zeer goed
    vorig model was wel beter met haakjes en open rug

    spijtig dat er geen wit modelletje is.

  • Vrouw
    20-29
    20 Juli 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    koop een maatje groter dan je denkt
    zit uitermate makkelijk de maten zijn vrij klein

    zit supergemakkelijk, alleen raad ik aan om deze sportbeha een maatje groter te kopen dan je normaal zou doen, zit nogal krap rond de borsten

  • Vrouw
    20-29
    05 Juli 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Simpele sportbh
    Ziet er mooi uit Veel te klein, krimpt na 1x wassen op lage stand

    Zie negatieve punten

    Antwoord :

    Beste Patricia,

    Allereerst hartelijk bedankt voor je review op de First Crop Top light grey.
    Wat vervelend dat de BH is gekrompen tijdens het wassen en dat de BH te klein is.
    De maten kunnen helaas kleiner uitvallen dan dat je gewent bent.

    Ik wil je erg graag op attenderen dat de BH terug gebracht mag worden naar de winkel, waar je een nieuwe kunt krijgen, of je geld terug als dat de voorkeur heeft.

    Beide feedbackpunten die je hebt aangegeven zullen zeker worden meegenomen om onze producten in de toekomst steeds beter te maken.

    Ik hoop je zo voldoende te hebben geinformeerd. Bij vragen kan je altijd contact opnemen

    Met sportieve groeten,

    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

NAAR BOVEN