Baggy Short trail heren zwart grijs
Vanaf
19,99 €*

Reviews on

Baggy Short trail heren zwart grijs

4.3 / 5 8 beoordeling
7 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    60 of ouder
    24 Oktober 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zeer goed
    alles okè niets

    voor mij prima

    Antwoord :

    Beste Hugo,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Baggy trailshort.
    Met plezier stel ik vast dat deze aan al je verwachtingen voldoet.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

    hugo find this answer useful

  • Man
    50-59
    25 Juli 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Short prima

    Top short

  • Man
    40-49
    11 Juli 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne sport short
    Licht om te dragen, gemakkelijk uit te wassen, opb Niet van toepassing

    Een heel fijne sport-short, die zeer gemakkelijk draagt. daarnaast goede mogelijkheden om kleine spullen, zoals een sleutel, op te bergen. Na wassen is de short ook nog eens snel droog. Tijdens het sporten ademt de short heel goed en draagt dus zeer comfortabel.

    Antwoord :

    Beste Jurgen,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Baggy trail short.
    Met veel plezier stel ik vast dat het product aan al je verwachtingen voldoet.
    Ik wens je er nog veel loopplezier mee en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,
    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • 26 Mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zakken, niet strak en geen extra geluid
    Je kan lopen met minimuml aan spullen Nog niet ontdekt.

    Erg fijn dat je drinkflesjes en wat andere zaken als.je telefoon etc. Zo kan je lopen zonder extra riem rugzak of iets anders en toch alles wat je denkt nodig te hebben meenemen. Extra vrijheid tijdens het lopen.

  • Man
    20-29
    18 Mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Uitstekende loopshort
    Voldoende zakken, die niet bewegen Helaas zijn de water flasks nog niet beschikbaar

    Tweede aankoop van dit product in andere kleur. Helaas zijn de flasks waarmee promotie werd gemaakt voor deze broek nog steeds niet beschikbaar, zou deze graag uitproberen( indien goed uiteraard 5 sterren beoordeling)

    Antwoord :

    Beste Jereen, Bedankt voor uw review over de Kalenji Baggy Short Trail .
    Met plezier stel ik vast dat het product aan al uw verwachtingen voldoet.
    De flasks waren voorzien voor dit seizoen, maar door bevoorradingsproblemen is dit verschoven naar volgend seizoen. (augustus)
    Ik wens je nog veel sportplezier, en tot binnenkort bij Decathlon! Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Man
    20-29
    15 Mei 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Waardeloze pasvorm
    Pasvorm is waardeloos

    Maat M besteld, maar veel kleiner dan andere merken. Viel als een maatje S of misschien wel XS. Hele bestelling kon weer terug.

    Antwoord :

    Beste Mats,

    Hartelijk bedankt voor je review op het trailbroekje van Kalenji.
    Dit helpt ons om de kwaliteit en verwachtingen constant te verbeteren.
    Helaas valt de kleding van Kalenji vaak kleiner dan verwacht. Er wordt hard aan gewerkt om dit te verbeteren, maar dit kost helaas wel tijd.
    Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik dat graag.

    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

  • Man
    20-29
    21 April 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne broek
    Veel opbergruimte. Draagt comfortabel -

    Fijne broek. ZIt lekker luchtig en geen schurende of knellende onderdelen.

  • Man
    20-29
    27 Maart 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Ideale loopbroek
    Zakken, zakken en zakken. Geen beweging. Geen

    Zakken geschikt voor grote GSM, gels, water. Beweegt ook niet tijdens een wedstrijd.
    En dat allemaal voor een zeer scherpe prijs.

    Antwoord :

    Beste Mr. Vandoorne,

    Bedankt voor uw positieve review over de Kalenji baggy short trail.
    Feedback van onze klanten is uiterst belangrijk voor de ontwikkeling en het verbeteren van onze producten.
    In het geval van innovaties, zoals onze onderkledij trail met specifieke zakken is het leuk om te horen dat ze gesmaakt worden door de klanten.
    Ik lees dat u ook met water loopt, in dat geval kan u onze flasks aanraden; soepele drinkflessen die altijd vacuum blijven en nooit lekken.
    Onze trailkledij is afgestemd op deze flasks, je kan 2 flasks van 250ml meenemen en je voelt ze bijna niet zitten niet omdat ze soepel en vacuum zijn (dus niet klotsen). Ze zijn beschikbaar vanaf midden april online en in onze Decathlon winkels.
    Ik wens je nog veel loopplezier met onze producten!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs expert running DECATHLON

    Jeroen find this answer useful

NAAR BOVEN