Ademende loopslip heren grijs
5,99 €*

Reviews on

Ademende loopslip heren grijs

4.4 / 5 10 beoordeling
9 gebruikers bevelen dit product aan
  • 18 Augustus 2016
    That review has been deposited on this product version
    Aanrader voor elke sporter

    Zit echt subliem bij het hardlopen. Tijdens lopen voel je hem.nietn knelt niet en voelt niet nat aan. Echte aanrader.

  • Man
    40-49
    13 Juni 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    topper van een sportslip
    draagcomfort perfect geen

    Perfecte pasvorm

  • 50-59
    15 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super

    Super

    Antwoord :

    Bonjour,Nous vous remercions pour l'avis déposé au sujet du slip running homme respirant et sommes heureux de voir que ce produit correspond à vos attentes.Vos avis et remarques sont précieux car ils nous aident à améliorer notre offre !Nous vous souhaitons de bons entrainements avec ce produit.A bientôt chez Decathlon!
    Sportivement
    Yannick
    Yannick Belvaux
    Commercial Director Running
    DECATHLON BELGIUM

  • Man
    30-39
    03 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Slip valt tegen
    Bestellen en afleveren ging uitstekend Kwaliteit van deze slips valt tegen.

    Draag de kalenji slips al vele jaren en heb onlangs drie nieuwe besteld. De nieuwe zijn beduidend minder van kwaliteit dan die ik vroeger gekocht had. De nieuwe slips zien er na een paar wassen al erg versleten uit.

    Antwoord :

    Beste Peter,

    Hartelijk bedankt voor je review op de Runningslip van Kalenji.
    Wat jammer om te horen dat de slip minder goed bevalt dan de vorige versie hiervan.
    Het is helaas niet de eerste keer dat ik dit hoor. Ik heb dit al doorgegeven aan de productmanager, zodat bij de ontwikkeling van de volgende versie dit probleem verholpen is.
    Ik wil je er graag op wijzen dat je de slip kan retouneren via 1 van onze winkels of via een kiala punt.
    Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik het graag.

    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

    Peter find this answer useful

  • Vrouw
    50-59
    13 Februari 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    loopslip
    uitstekende levering, en uitsteken pasvorm niet

    geen

  • Man
    13 Februari 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed product
    Zweet door latent goede pas vorm Er is maar een kleur beschikbaar

    Eindelijk een goed zittende slip

  • Man
    50-59
    28 December 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede slips
    Zit confotabel.

    Heb geen opmerkingen.

  • 25 December 2015
    That review has been deposited on this product version
    Goed slipje

    Uitstekend slipje om korte maar ook lange afstanden mee te lopen.

  • Man
    13 November 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed
    Draagcomfort

    Goed passende en comfortabele slip

  • Vrouw
    60 of ouder
    02 November 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima

    Mooie pasvorm

NAAR BOVEN