Ademende boxershort running rood
5,99 €*

Reviews on

Ademende boxershort running rood

3.9 / 5 24 beoordeling
20 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    40-49
    10 Oktober 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Prijs-kwaliteit ok, minder kwaliteit dan vroeger
    Prijs-kwaliteit duurzaamheid? goedkope look. kleuren

    Voor 6 euro is dit een leuke short. Ik heb z'n voorganger een 20 tal boxers die na jaren uiteindelijk wat vorm verliezen. Ik heb blind deze opvolger gekocht maar het product is duidelijk veranderd terwijl het volgens mij onder dezelfde naam verkocht wordt. De stof is minder glad en het lijkt of hij sneller gaat pluizen. De pijpjes zijn inderdaad een stuk korter dan vroeger, met het gevaar dat ze omhoog kruipen. Vroeger had je 1x groot het merk in witte letters vooraan op de rekker. Nu staat hij rond om rond in het zwart. Met het etiket verwijderd zie je bijna niet wat vooraan en achteraan is. Ik kocht de zwarte en blauwe. De blauw is ook 'fletser' dan de kleur vroeger.

    Voor zes euro blijft dit een leuke boxershort, maar niet meer zo leuk als voorheen...

    Antwoord :

    Beste Gijs,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Boxer Running voor heren.
    Jammer genoeg stel ik vast dat je niet helemaal tevreden bent over de kwaliteit van het product.
    Op vraag van onze klanten zijn onze eerste prijs boxershorts wat zachter en comfortabeler gemaakt.
    Hiervoor werd wel een beetje duurzaamheid en techniciteit opgeofferd. Deze kan je echter nog steeds terugvinden in onze Bodyskin Boxers voor heren.
    Ik denk dat deze boxers dan ook beter zullen aansluiten bij jou verwachtingen.

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • 50-59
    30 September 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Jammer dat ze op zijn.
    Zitten lekker. Dat ze er niet meer zijn.

    Hoop dat ze weer komen.

  • Man
    30-39
    31 Augustus 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Helaas model aangepast
    Fijne stof Pijpjes te kort

    Heb dit artikel zo'n 2 jaar geleden aangeschaft en tijd voor wat extra's.
    Helaas zijn de pijpjes korter gemaakt waardoor ze niet meer lekker zitten voor mij. Dus teruggestuurd.

  • Man
    50-59
    16 Augustus 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ademende boxer.
    Perfecte pasvorm, lekker materiaal. Niets.

    Uitstekend en heerlijk zittend ondergoed. Dit materiaal zou veel vaker toegepast moeten worden.

  • Man
    30-39
    30 Mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goed

    confortabel en goedkoop

    Antwoord :

    Beste Simone,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Boxershorts.
    Het doet ons plezier te vernemen dat ze aan je verwachting kunnen voldoen.
    Ik wens je nog veel sportplezier, en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Man
    40-49
    30 Mei 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    gewoon ene lekkere boxer
    ademend en hoog draagcomfort nog niet bekend

    Wat moet je schrijven over een comfortabele boxer?

  • 02 Mei 2016
    That review has been deposited on this product version
    marcel

    Zowel voor sport als vrije tijd hele fijne en comfortabele short

    wel een maat groter bestellen dan je normaal gewend bent.

  • Man
    20-29
    27 April 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Sportief gerief

    Aangename stof, zachte rekker, (alles) blijft lekker zitten, leuke kleuren.
    Helemaal wat ik wil tijdens het sporten, op m'n werk en in m'n vrije tijd.

    Antwoord :

    Beste Mr. Delcombe,

    Bedankt voor uw review over de Kalenji Boxershorts.
    We investeren heel veel tijd in het ontwikkelen en verbeteren van onze producten, het doet ons dan ook plezier te vernemen dat het product u kan bekoren.
    Ik wens je nog veel sportplezier, en tot binnenkort in één van onze Decathlon winkels.

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Man
    40-49
    19 April 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Maat klopt niet
    stof minder van kwaliteit en veel te klein model

    t.o.v. de vorige serie klopt de maat niet, deze is kleiner, kortere pijpen en mindere kwaliteit stof! Erg jammer en ik ga ze ook weer terugsturen.

    Antwoord :

    Beste Aad,

    Hartelijk bedankt voor je feedback op de hardloopboxer van Kalenji.
    Wat jammer om te horen dat het product niet kan voldoen aan de verwachtingen.
    De gegeven feedback heb ik helaas al vaker gehoord en al doorgegeven aan de productmanager van Kalenji.
    Ik verwacht dan ook dat het probleem zo snel als mogelijk is opgelost.
    Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik het graag.

    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

    Aad find this answer useful

  • 14 Maart 2016
    That review has been deposited on this product version
    Super comfortabel

    Hele fijne boxers! Vooral tijdens hardlopen (mijn geval bootcamp). Geen last van schurende boven benen. Zitten ook erg fijn en strak.

NAAR BOVEN